c S

Pravni kliping

Vedno seznanjeni z vsem, kar je pomembno vam!Vas skrbi, da zaradi poplave informacij zamujate tiste zares pomembne?

 

Portal IUS-INFO je največji vir pravnih informacij v Sloveniji. Vsebine portala so izjemno obsežne in raznolike, vse od strogih strokovnih vsebin do novic s pravnega in poslovnega področja ter drugih splošnih medijskih vsebin. Spremljanje vseh teh vsebin, ki se dnevno spreminjajo in dopolnjujejo, kaj kmalu postane neizvedljiva naloga.

Naši uporabniki uporabljajo portal za kakovostno in učinkovito delo ter se ob tem tudi izpopolnjujejo, zato prilagajamo vsebine tako, da so uporabniku v pomoč tudi takrat, ko portala aktivno ne uporablja. Vsak mesec se povprečno ustvari 25.000 sprememb ali novih dokumentov. Navadno se na uporabnikovo interesno področje nanaša le majhen del teh informacij, zato smo za sledenje bistvenim novostim, ki uporabnika izrecno zanimajo, razvili storitev Pravni kliping.

Pravni kliping je način obveščanja uporabnika o novih vsebinah na podlagi, pogojev, ki jih je uporabil pri svojem iskanju. Uporabniku tako ni več treba aktivno preverjati novosti na portalu, saj s pomočjo Pravnega klipinga naroči, da se enako iskanje vsebin samodejno izvaja vsak dan. O vseh novih vsebinah, ki ustrezajo njegovim iskalnim pogojem (ključnim besedam), bo uporabnik obveščen takoj naslednji in bo lahko enostavno spremljal vse novosti na portalu.

Pravni kliping lahko uporabite na veliko različnih načinov, tako lahko spremljate področje strokovne literature in boste obveščeni, ko se v zbirki pojavi nov članek, ki ustreza vašim ključnim besedam. Enako tudi na področjih sodne prakse, zakonodaje in vseh ostalih vsebinah portala IUS-INFO. Na portal smo dodali številne nove vsebine, med njimi tudi vse dnevne novice, kar omogoča, da lahko storitev Pravni kliping uporabite tudi kot medijski kliping, s pomočjo katerega boste sproti obveščeni o vseh medijskih objavah, ki vas zanimajo.


Prijavi se ali