c S
 
Tedensko obvestilo o pravnih novostih
 
 
Oktober 2017, številka 40 / letnik XV.
 
Quilibet praesumitur bonus, nisi probetur malus
Vsakdo velja za dobrega, če se ne dokaže, da je slab.
 
     

 

Novosti

NOVOSTI

     
 
>> 10 NAJVPLIVNEJŠIH PRAVNIKOV 2017
Na osrednjem pravnem portalu IUS-INFO se je začel že sedemnajsti izbor 10 najvplivnejših pravnikov. Pravna javnost in drugi zainteresirani lahko predlagate najvplivnejše pravnice in pravnike v Sloveniji za leto 2017.

Izbor poteka v dveh delih. V prvem delu, ki bo trajal od 9. oktobra do vključno 26. oktobra, uporabniki in obiskovalci portala predlagate svoje kandidate, ki se bodo potegovali za uvrstitev v finalni del. Svoje predloge lahko tudi obrazložite, obrazložitve pa se upoštevajo v primeru enakega števila glasov pri več predlaganih kandidatih.Drugi, glasovalni del izbora se bo začel 27. oktobra. Glasovalci boste izbirali med dvajsetimi kandidati, ki so bili v prvem delu največkrat predlagani. Tudi v tem delu lahko dopišete obrazložitev svojega glasu, vprašanje za kateregakoli finalista ali predlog teme za razpravo na vsakoletni okrogli mizi desetih najvplivnejših pravnikov.

Družba IUS SOFTWARE, ki ureja in razvija portal IUS-INFO, bo konec novembra v Ljubljani pripravila slovesno podelitev priznanj in tradicionalno okroglo mizo, na kateri bodo izbrani najvplivnejši pravnice in pravniki v razpravi predstavili svoja stališča o najbolj aktualnih družbenih temah. Tako kot vsako leto tudi letos pričakujemo zanimivo in polemično razpravo.

 
 
V DANAŠNJEM TEDNIKU:
     
› Novosti
› Dobro je vedeti
     
    NE SPREGLEJTE
Več o lanski okrogli mizi 10 najvplivnejših pravnikov
 
     

 

DOBRO_JE_VEDETI

DOBRO JE VEDETI

     
 
>> Priporočite Tednik IUS-INFO
Na povezavi lahko tudi svojim prijateljem in sodelavcem omogočite brezplačno prejemanje Tednika IUS-INFO, ki vsak četrtek prinaša vse pomembne informacije o novih in spremenjenih predpisih, sodni praksi, aktualnem pravnem in političnem dogajanju v Sloveniji in EU ter novih vsebinah na portalu IUS-INFO.

 
© 1989-2017 IUS SOFTWARE d.o.o. Vse pravice pridržane

Sporočilo ste prejeli skladno s 158. členom Zakona o elektronskih komunikacijah na podlagi: vaše prijave na spletnih straneh www.findinfo.si ali www.iusinfo.si, vaše javne objave na spletu ali PIRS-u, v bazi GZS, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji ali s sodelovanjem podjetja IUS SOFTWARE d.o.o. ali pa smo vam ga poslali v informacijo kot odgovor na vašo e-pošto. V kolikor tovrstnih sporočil ne želite prejemati, se lahko odjavite s seznama prejemnikov.