c S

Nevabljeni na sodišče samo v času uradnih ur ob predhodni najavi

09.11.2021 11:22 Na sodišče lahko pridejo stranke, njihovi pooblaščenci in druge osebe, ki niso vabljene, samo v času uradnih ur ob predhodni najavi preko objavljenih elektronskih naslovov ali telefonskih številk in ob dogovorjenem terminu.

Okrožno sodišče v Ljubljani skladno z vladnim Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/21) in Odredbo predsednika Vrhovnega sodišča RS o posebnih ukrepih iz 83. a člena Zakona o sodiščih zaradi preprečitve ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 obvešča, da razen v nujnih zadevah, ki jih določa tretji odstavek 83. a člena Zakona o sodiščih, stranke, njihovi pooblaščenci in druge osebe vloge vlagajo le po pošti ali preko portala eSodstvo v postopkih, kjer je to omogočeno in za komunikacijo s sodiščem uporabljajo objavljene elektronske naslove in telefonske številke v času uradnih ur.

Kontaktne informacije so na povezavi

Vstop na sodišče je dovoljen ob izpolnjevanju pogoja PCT, razen za osebe mlajše od 12 let, pri gibanju in zadrževanju v prostorih sodišča je obvezna uporaba zaščitne maske.

Vir: Okrožno sodišče v Ljubljani, 9. november 2021