- Informacijski pult
Zemljevid mesta English O podjetju O produktih > Podpora uporabnikom 01 438 01 80
Išči po   > Po zbirkah  > Napredno  Pomoč pri iskanju  
IUS-INFO > O produktih > Informacijski pult
 

Informacijski pult

Storitev Informacijski pult

Informacijski pult je storitev, namenjena vsem tistim, ki želijo hitro priti do kvalitetnih pravnih informacij, pa bodisi nimajo časa za zahtevnejše pravne poizvedbe ali pa niso opremljeni z najsodobnejšo komunikacijsko opremo.

Usposobljen pravni stokovnjak bo za vas poiskal kakršnekoli pravne informacije, doma in po svetu (predpisi, judikati, strokovni članki, vzorci, itd.). Možne so tudi zahtevnejše raziskovalne poizvedbe, namenjene pomoči pri obsežnejših projektih, poslih, ponudbah, pravdah, pogodbenih odnosih, magisterijih, doktoratih, raziskovalnih nalogah, itd. Rezultat poizvedbe so dokumenti, ki vsebujejo iskane informacije.


Kako do prav(n)ih informacij »na zahtevo«?

Sprejem ponudbe in oddaja rezultatov informacijskega pulta je lahko v kakršnikoli obliki: osebno, po telefonu, preko faksa, pisno po pošti ali po kurirskih službah, po elektronski pošti ali preko interneta. Vsaka posamezna poizvedba je ovrednotena posebej, v odvisnosti od vrednosti dokumenta. Vrednost dokumenta je izražena v točka in je razvidna iz veljavnega cenika.

Seštevek točk vseh dokumentov, ki predstavljajo iskane informacije, oblikuje končno ceno poizvedbe. Naročniku bomo ceno sporočili pred izročitvijo rezulatov poizvedbe, tako da bo imel možnost, da se odloči ali rezultate sprejme ali ne. Neuspelih poizvedb naročniku ne bomo zaračunali.


Storitev informacijski pult obsega posredovanje pravnih informacij in ga ne smemo enačiti s pravnim svetovanjem.

Cenik informacijskega pulta najdete v veljavnem ceniku.