c S

Našim cenjenim strankam in poslovnim partnerjem!

13.03.2020 14:48

V razmerah, nastalih zaradi epidemije novega koronavirusa, ostajamo popolnoma predani našim poslovnim zavezam, hkrati pa želimo ukreniti vse potrebno za zagotovitev zdravja in varnosti naših strank, poslovnih partnerjev in zaposlenih. V družbi LEXPERA smo poslovne procese, poslovno prakso in opremo prilagodili tako, da v spremenjenih okoliščinah lahko zagotavljamo nemoten dostop do naših storitev in podpore.

Pozorno spremljamo usmeritve Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in Vlade Republike Slovenije in jim po potrebi sproti prilagajamo poslovanje. Med sprejetimi ukrepi je tudi  prekinitev vseh poslovnih poti naših zaposlenih, ki velja do preklica. Čeprav je osebni stik s strankami v našem podjetju strateškega pomena, smo prepričani, da je začasna nadomestitev osebnih sestankov s sestanki na daljavo nujna za zagotovitev varnosti vseh udeleženih.

Poleg tega smo do konca meseca aprila odpovedali vse dogodke, ki zahtevajo osebno udeležbo in jih prestavili na poznejše termine. Aktualne spremembe terminov spremljajte na www.gvzalozba.si.

Verjamemo, da bodo sprejeti ukrepi pripomogli k zajezitvi širjenja virusa, ohranili naše zaposlene zdrave in vam zagotovili čim bolj nemoteno poslovanje. Lahko se zanesete, da se bomo ves ta čas vsi v podjetju trudili za hitro odzivnost in kakovost naših storitev. Vabimo vas, da še naprej nemoteno uporabljate naše storitve in tehnično pomoč pri tekočem poslovanju.

Zahvaljujemo se vam za podporo in razumevanje.

Z lepimi pozdravi,

mag. Tomaž Iskra
generalni direktor