c S

Na voljo spletni certifikat za dokazovanje kredibilnosti podjetij

19.04.2011 14:57 Ljubljana, 19. aprila (STA) - Bonitetna hiša Dun&Bradstreet (D&B) in njena partnerska družba, ljubljanska bonitetna hiša I, od danes ponujata spletni certifikat za dokazovanje kredibilnosti slovenskih podjetij na spletu (D&B D-U-N-S RegisteredTM). S certifikatom bodo otežene spletne prevare, pravijo v družbi I.

Spletne strani družbe so po pravilu prvi vir informacij, na osnovi katerega se bo zainteresirani spletni obiskovalec odločil o vzpostavitvi stika. Slovenske družbe bodo imele zdaj možnost, da postavijo na svojo spletno stran D-U-N-S RegisteredTM certifikat, ki bo dokazoval, da je družbo preverila bonitetna hiša D&B. Tako bodo spletni obiskovalci takoj izvedeli, da je družbo verificirala neodvisna bonitetna hiša.

Do danes je D&B omogočil namestitev certifikata na spletne strani več kot 25.000 družbam. V Evropi je servis nov, saj so ga do zdaj vpeljali le na Švedskem in Finskem. Slovenska bonitetna hiša I je s svojimi partnerskimi družbami dosegla, da bodo možnost certificiranja od danes imele tudi slovenske, hrvaške in srbske družbe.

Klik na spletni certifikat odpre posebno okence z osnovnimi podatki o družbi, ki stoji za spletno stranjo. D&B na ta način s kredibilnostjo svoje blagovne znamke in svojega ugleda zagotavlja verodostojnost družbe, ki stoji za spletno stranjo.

Certifikat si je mogoče ogledati na www.idoo.si.